Jacquart brut Mosaïque (in geschenkverpakking met twee kristallen flûtes)

Wit | 0.75 L | Frankrijk | N.v.t. | Doos 2 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Champagne Jacquart

Champagne Jacquart

Champagne Jacquart is een succesvol wijnhuis door haar hoge kwaliteitsstandaard. Dit is ook de reden dat dit merk vooral in de betere horeca een prominente plaats inneemt op de wijnkaart.

Champagne Jacquart  is in 1962 opgericht door een kleine groep wijnboeren die gezamenlijk een nieuw merk wilden lanceren om zo minder afhankelijk zijn van de grote handelshuizen. Inmiddels is Jacquart zelf uitgegroeid tot een van de grotere bedrijven in de regio. Zij verwerken de druiven van ruim 800 hectare wijngaard in 130 dorpen verspreid over de Montagne de Reims, de Vallée de la Marne en de Côte des Blancs. Daaronder vallen 10 dorpen met de status van grand cru en 22 met die van premier cru. Mede hierdoor ligt het gemiddelde kwaliteitsniveau op de zogeheten 'échelle des crus’ boven de 90%. De wijnen van Champagne Jacquart worden gekenmerkt door een relatief hoog aandeel Chardonnay. De wijnen van Champagne Jacquart zijn te vinden op een groot aantal wijnkaarten van toprestaurants binnen en buiten Frankrijk.


Website Champagne Jacquart

Bekijk Champagne Jacquart

Jacquart brut Mosaïque (in geschenkverpakking met twee kristallen flûtes)

Wit | 0.75 L | Frankrijk | N.v.t. | Doos 2 stuks

Over de wijn

De Champagne brut Mosaïque is sprankelend van kleur. In de geur frisse peer, vijgen, amandel en bloesem. Even het glas walsen en er komen rijkere geuren naar boven van honing en vers gebakken brood. De wijn heeft een fijne bubbel, verfrissend en het fruit houdt lang aan.

Spijs & moment
Wanneer er echt iets te vieren is: een huwelijk, een receptie, of ‘gewoon’, het leven. De ontvanger van dit champagnegeschenk kan er op ieder moment van genieten. Dag of nacht, als starter op de zondagmorgen, als aperitief of bij eten. Deze champagne is heerlijk bij vis, ei en kazen.

Moment: cadeau, feest, zondagsbrunch

Korte omschrijving

Een feestelijk cadeau met een fles champagne brut en twee prachtige kristallen flûtes

Product specificaties

Artikelnummer 19316
Kleur Wit
Type Mousserend
Land Frankrijk
Streek Champagne
Appellatie Champagne
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Kurk
Smaaktype Verfijnd
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 10 tot 12 graden
Assemblage Chardonnay, Pinot Noir en Pinot Meunier
Alcohol percentage 12.5
EAN doos 3700252042557
EAN fles 3700252042557