Labrune et Fils Sauvignon Blanc*

Wit | Frankrijk | 0.75 L | 2020 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Denis Marchais Syrah rosé

LaCheteau

LaCheteau is een handelshuis in de Loire. Tevens zijn zij producent van een aantal zeer populaire huiswijnseries waarvan een deel van de wijn ook in de Languedoc word aangekocht.

LaCheteau is het grootste handelshuis voor stille wijnen in de regio Val de Loire. Het produceert wijnen in diverse appellations in het Pays de Nantes, Anjou en Touraine, alsmede vins de pays. Vinival is zelf eigenaar van 240 hectare wijngaard en koopt daarnaast nog eens druiven van 500 telers. Het fruit wordt verwerkt in vier productiecentra die elk voldoen aan zeer strenge normen inzake hygiëne en traceerbaarheid. Een tastbaar bewijs hiervan is de certificering ISO 9002. Vinival brengt zijn wijnen onder verschillende merknamen op de markt voor de vin de pays is dit bijvoorbeeld 'Denis Marchais'. Deze commercieel buitengewoon succesvolle wijnen komen deels uit de Loire (VdP du Jardin de la France), deels uit de Languedoc (VdP d’Oc).Bekijk LaCheteau

Labrune et Fils Sauvignon Blanc*

Wit | Frankrijk | 0.75 L | 2020 | Doos 6 stuks

Over de wijn

 * NIET BEDOELD VOOR ONLINE VERKOOP

Frisse, iets expressieve Sauvignon Blanc. Aan de ene kant klassiek groenig, aan de andere kant met ook wat bloemig en exotisch fruitig. Een allemansvriend, perfect voor borrels of als huiswijn.

Borreltijd, lunchtijd, tijd voor fruits de mer! Door zijn frisse karakter is het echt een wijn om zo op zichzelf te drinken. Toch iets erbij serveren? Denk dan vooral ook fris en licht.

Spijs & moment

Past goed bij: lunch, borrel, zeevruchten, salades

Korte omschrijving

Frisse Sauvignon Blanc met iets klassiek groenigs, maar ook wat exotisch.

Product specificaties

Artikelnummer 19499
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Sauvignon Blanc
Land Frankrijk
Appellatie Vin de France
Oogstjaar 2020
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 9 tot 11 graden
Alcohol percentage 11.5
EAN doos 3176781037713
EAN fles 3176780034942