Onze wijnen

821 wijnen
Sorteer op
Toon
Toon als
NIEUW
Afbeelding van Coté Roche Viognier
Een weelderige en levendige Viognier uit het zuiden van Frankrijk. Veel rondeur en lekker opulent. Mandarijn, abrikoos en floraal. Drink hem met wat zachte romige of licht fruitige gerechten.
NIEUW
Afbeelding van Métier brut rosé
Mousserend rosé van Pinot Grigio en Sauvignon Blanc. Moldavië, onbekend, maar zeker "worth a try”.
NIEUW
Afbeelding van Métier brut
Moldavische Methode Traditionelle. Granny smith, kruisbes en citrus. Mooie fijne mousse. Hier krijg je weer energie van!
NIEUW
Afbeelding van Feudo Arancio rosato
Rosé van Siciliaanse afkomst. Gevaarlijk spul, oppassen geblazen, voor je het weet is die alweer op. Hij weet je te vinden, deze Nero d’Avola rosé.
NIEUW
Afbeelding van Famille Descombe Cabernet Sauvignon
Toegankelijke en zeer smakelijke Cabernet Sauvignon. crème de cassis, tijm en kreupelhout. Prima voor op de bank maar gaat een stevig stukje vlees niet uit de weg.
NIEUW
Afbeelding van Famille Descombe Chardonnay
Fruitige Chardonnay. Peer, perzik in de neus. Mooi rond en genoeg fraîcheur om ook als aperitief te dienen. Dorstlessend karakter zelfs.
NIEUW
Afbeelding van Famille Descombe Grenache
Gulle, goedlachse Grenache. Zwart bosfruit, Provençaalse kruiden, dropje op het eind. Soepel. Best friend forever.
NIEUW
Afbeelding van Famille Descombe Merlot
Ronde, romige Merlot. Rijp bosfruit, zoethout en geroosterd tonen. Smakelijk soepeltjes wegdrinkend zonder harde randjes.
NIEUW
Afbeelding van Famille Descombe Syrah
Syrah. Rhône stijl. Intens en klassiek. Bosbes, braam, zwarte peper en dat spannende zuurtje op het eind. Soepel drinken, “silky” tannines.
NIEUW
Afbeelding van Famille Descombe Viognier
Betaalbare Viognier. Niet te alcoholisch, precies voldoende gewicht. Sinaasappel, abrikoos, witte perzik en vleugje musk. Mooi in balans.