Perdeberg The Vineyard Collection Cinsault

Rood | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2022 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Perdeberg The Vineyard Collection Cinsault

Perdeberg

In juli 2021 heeft Perdeberg in Zuid –Afrika alweer zijn mijlpaal van 80 jaar in de wijnindustrie gevierd. Perdeberg, opgericht in 1941 staat bekend om het produceren van opmerkelijke 'droge land'-wijnen die het unieke karakter van het terroir in Agter Paarl, tussen Malmesbury en Durbanville uitdrukken. Het bedrijf werd destijds geboren toen eigenaar Jan Rossouw boeren in de regio samenbracht met de visie om zelf wijnen te maken in plaats van hun druiven door te verkopen. In al die jaren die sindsdien zijn verstreken, is Perdeberg toegewijd gebleven aan acht belangrijke hoekstenen van zijn DNA: erfgoed, innovatie, relaties, dryland, Chenin Blanc, locatie, duurzaamheid en uitmuntendheid. Perdeberg houdt ook van moderne technologie en probeert altijd nieuwe en innovatieve methoden uit in hun kelders. Ze zijn één van de weinige wijnhuizen die bijvoorbeeld infraroodfoto's vanuit de lucht gebruiken voor de bescherming van druiven in de wijngaarden. Dit helpt hen om veel problemen in de wijngaard te voorkomen. Altijd op zoek om hun wijngaarden, natuurlijke omgeving en het milieu te helpen beschermen. Met deze focus op innovatie is Perdeberg uitgegroeid tot een exportgericht, gediversifieerd bedrijf. De combinatie van traditionele vaardigheden met moderne en innovatieve technieken helpt Perdeberg Wines om superieure wijnen, die de zintuigen prikkelen, te produceren.

Website Perdeberg

Bekijk Perdeberg

Perdeberg The Vineyard Collection Cinsault

Rood | Zuid-Afrika | 0.75 L | 2022 | Doos 6 stuks

Over de wijn

Volfruitig rood uit Zuid-Afrika. Maar wel met frisheid. Lekker aromatische geur: frisse rode bessen, kersen en iets dat doet denken aan een suikerspin. Heerlijk zacht en kruidig in de mond. Een allemansvriend met een wat lichtere, frisse afdronk. 

Spijs & moment

Een mediumvolle wijn als deze drink je heel goed gewoon zo, op zichzelf. Of je zet hem naast een gerecht met wat romigheid. Denk aan pasta met roomsauzen, eendenborst met kersensaus of een varkenshaasje met een champignonsaus. De wijn snijdt lekker door het romige heen. Past goed bij: pasta Bolognese, eendenborst, varkensvlees.

Korte omschrijving

Volfruitige rode wijn met wat kruidigheid, een zacht mondgevoel en een lichte afdronk.

Product specificaties

Artikelnummer 30087
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Cinsault
Land Zuid-Afrika
Streek Paarl
Oogstjaar 2022
Afsluiting Kurk
Smaaktype Verfijnd
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Alcohol percentage 14
EAN doos 16009679751023
EAN fles 6009679751026