Gelaagde Cabernet Sauvignon met een diepe robijnrode kleur. De geur is verleidelijk: rijp rood fruit zoals aardbeien en kersen, gemixt met peper, zwarte thee en een hint van vanille. Mediumvol van smaak en met zachte tannines. Het hout is subtiel geïntegreerd.
Spijs & moment
Allereerst een wijn om iets bij voor te schotelen. Een paar tips: pizza Vesuvio (met salami en paddenstoelen), plakkerige runderribbetjes van de barbecue, noedels in de wok met biefstuk of gebakken tofu met een gember-sesamsaus. Doordat deze Chileense Cabernet niet zo krachtig is, kan hij ook worden ingezet als borrelwijn met een hapje erbij.
Past goed bij: pizza, gegrild vlees, gewokte noedels, gebakken tofu
Complexe Cabernet Sauvignon met diverse aroma's en subtiel hout
International Wine Challenge, 2018 - Commended (2017)
Decanter World Wine Awards, 2017 - Bronzen medaille (2016)
International Wine Challenge, 2017 - Commended (2016)
International Wine Challenge, 2016 - Bronzen medaille (2014)
Concours Mondial de Bruxelles, 2015 - Gouden Medaille (2014)