The Playlist Sparkling Brut PET

Wit | Frankrijk | 0.2 L | N.v.t. | Doos 48 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant The Playlist Sparkling Brut PET

Paul Sapin

Paul Sapin is een specialist in het selecteren en bottelen van eigentijdse wijnen voor een breed publiek met een grote flexibiliteit in verpakkingen en formaten (glas, multilayer pet (mlp), pouch).

Paul Sapin ging in 1889 van start als specialist in de Beaujolais. Het bedrijf heeft zich vervolgens voortdurend aangepast aan de vraag uit de markt en via een ruim aanbod aantrekkelijke wijnen uit de Languedoc worden nu wijnen geselecteerd in de hele wereld. Primair wordt gekeken naar de nieuwe wijndrinkers die niet malen om traditie, maar gewoon een lekker glas zonder poespas willen drinken. Sapin produceert voor deze doelgroep toegankelijke, fruitige wijnen. Specialist is het bedrijf in het afvullen van afwijkende (kleine) flesformaten (0,10 – 0,187 – 0,25 – 0,375) en moderne andere verpakkingen zoals flessen van andere materialen dan glas en Pouch.


Website Paul Sapin

Bekijk Paul Sapin

The Playlist Sparkling Brut PET

Wit | Frankrijk | 0.2 L | N.v.t. | Doos 48 stuks

Over de wijn

Geestig, een klein PET-flesje met bubbels. Een zacht geurende wijn met vooral rijper wit fruit van peren en meloen, maar ook witte zomerbloemen en iets snoeperigs. Met een klein prikkeltje en een zacht mondgevoel.

Spijs en moment

"Handig parkflesje, lekker licht en je schroeft hem zo open. Of op een bootje, op het strand of bij een picknick in de wei. Gemakkelijke drink-bubbel en dus ook een ideaal ‘uitdeel-flesje’. Past goed bij: sandwich, finger food" 

Korte omschrijving

Zachte bubbels in een klein PET-flesje met schroefdop (0,2 liter)

Overige informatie

The Playlist is gebotteld in een fles van Multi Layer Pet. Een innovatieve kunststofverpakking die eenzelfde houdbaarheid garandeert als glas.
Uniek! De allereerste mousserende wijn in een PET fles!

Product specificaties

Artikelnummer 1024
Kleur Wit
Type Mousserend
Druivenras Blend van witte druiven
Land Frankrijk
Streek Frankrijk
Oogstjaar N.v.t.
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.2
Serveertemperatuur 6 tot 8 graden
Alcohol percentage 11
EAN doos 3500611158635
EAN fles 3500610129742