Viljoensdrift River Grandeur Chardonnay

Wit | 0.75 L | 2015 | Zuid-Afrika | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Viljoensdrift River Grandeur Cape Blend

Viljoensdrift

Viljoensdrift is het family estate van de broers Fred en Manie Viljoen. Naast het produceren van uitstekende wijnen exploiteren zij een geweldige toeristische attractie "Viljoensdrift River Cruises en Picnics”.

Viljoensdrift is een echt family estate waar de broers Fred en Manie Viljoen de scepter zwaaien. Fred is de wijnmaker en Manie de man in de wijngaard. De wijngaarden zijn prachtig gelegen aan de oevers van de Breede Rivier, de levensader in deze regio. Ruim 60 ha. beplant met traditionele druivensoorten als Colombard, Chenin Blanc en Pinotage, maar ook internationaal aansprekende soorten als Semillon, Cabernet Sauvignon en Chardonnay gedijen hier uitstekend. Hoe fraai de wijngaarden gelegen zijn is het best te zien vanaf de rivier. Hiervoor heeft de familie Viljoen een fantastische toeristische attractie georganiseerd onder de naam “Viljoensdrift River Cruises en Picnics” een tocht over de rivier met de wijnen van Viljoensdrift en heerlijke delicatessen.


Website Viljoensdrift

Bekijk Viljoensdrift

Viljoensdrift River Grandeur Chardonnay

Wit | 0.75 L | 2015 | Zuid-Afrika | Doos 6 stuks

Over de wijn

Toegankelijke Chardonnay met een bleekgele kleur. In de geur zowel fruit als citrus en perzik, als geuren van noten en toast. Ook met iets mineraliteit en frisse zuren.

Spijs & Moment

"Breed inzetbare Chardonnay. Fris genoeg voor een borreltje én met voldoende body om er iets bij te eten. Denk in het laatste geval aan lichtere visgerechten, schaal- en schelpdieren of een salade met gerookte kip en perzik. Past goed bij: vis, schaal- en schelpdieren, maaltijdsalade"

Korte omschrijving

Een Chardonnay met fruit, frisheid en mineraliteit, maar ook met volume van noten en toast

Product specificaties

Artikelnummer 29730
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Chardonnay
Land Zuid-Afrika
Streek Breede River Valley
Appellatie Robertson
Oogstjaar 2015
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verfijnd
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 10 tot 12 graden
Alcohol percentage 14
EAN doos 6009623260826
EAN fles 6009623260277