1WINE blanc (0,187 liter - mlp)

Wit | 0.187 L | Frankrijk | N.v.t. | Doos 24 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Villa Pieri Pinot Grigio (0,1875 liter)

Paul Sapin

Paul Sapin is een specialist in het selecteren en bottelen van eigentijdse wijnen voor een breed publiek met een grote flexibiliteit in verpakkingen en formaten (glas, multilayer pet (mlp), pouch).

Paul Sapin ging in 1889 van start als specialist in de Beaujolais. Het bedrijf heeft zich vervolgens voortdurend aangepast aan de vraag uit de markt en via een ruim aanbod aantrekkelijke wijnen uit de Languedoc worden nu wijnen geselecteerd in de hele wereld. Primair wordt gekeken naar de nieuwe wijndrinkers die niet malen om traditie, maar gewoon een lekker glas zonder poespas willen drinken. Sapin produceert voor deze doelgroep toegankelijke, fruitige wijnen. Specialist is het bedrijf in het afvullen van afwijkende (kleine) flesformaten (0,10 – 0,187 – 0,25 – 0,375) en moderne andere verpakkingen zoals flessen van andere materialen dan glas en Pouch.


Website Paul Sapin

Bekijk Paul Sapin

1WINE blanc (0,187 liter - mlp)

Wit | 0.187 L | Frankrijk | N.v.t. | Doos 24 stuks

Over de wijn

Heldergele wijn met groene tinten. Met expressieve geuren en smaken van kruisbessen, citrus en tropisch fruit. De smaak is fris, levendig en soepel. Een fijne doordrinker.

Spijs & moment
Een handig flesje om mee te nemen. Klein, licht en met schroefdop. Dus voor festivals, picknicks, boottochtjes en stranddagen. Wat eten betreft: houd het licht.

Past goed bij: vis, charcuterie, kipsandwich, sushi, sashimi

Korte omschrijving

Frisse, levendige borrelwijn in een eenpersoons-flesje

Overige informatie

1WINE is gebotteld in een fles van Multi Layer Pet. Een innovatieve kunststofverpakking die eenzelfde houdbaarheid garandeert als glas.

Product specificaties

Artikelnummer 10
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Sauvignon Blanc
Land Frankrijk
Streek Languedoc-Roussillon
Appellatie IGP Pays d'Oc
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.187
Serveertemperatuur 8 tot 10 graden
Assemblage Sauvignon Blanc
Alcohol percentage 11.5
EAN doos 3552652153810
EAN fles 3552652113814