Nieuws

Alcoholvrije wijnen
vrijdag 4 januari 2019
Vanaf nu kun je bij ons ook terecht voor de kwalitatieve alcoholvrije wijnen van La Source. Delta Wines heeft per januari 2019 La Source overgenomen, dé specialist in alcoholvrije wijnen. DGS WIJN is onderdeel van Delta Wines.
Levertijden feestdagen
maandag 17 december 2018
Graag informeren wij u over onze levertijden rondom de feestdagen. Leest u hier verder.
Cave de Tain is Perswijnheld van 2018
donderdag 6 december 2018
Cave de Tain is de Perswijnheld van 2018!

Lees hier het artikel of in de nieuwste Perswijn, nr.8 op pagina 27

Montes spaaractie
vrijdag 5 oktober 2018
Gaat u mee naar Chili? Spaar nu voor een reis naar Montes!
Inteken wijn: schrijf nu in voor de Novello 2018 van Mezzacorona
dinsdag 11 september 2018
Herinnert u zich de hoge temperaturen en weinig regen van deze zomer? Ook in Italië was dit zo en de Teroldego profiteert hier optimaal van. Kortom, wij verwachten een prachtige wijn, sappig, fruitig en goede structuur. Schrijf nu in! De intekening sluit op 12 oktober, uitlevering in week 44.
September is Montes maand!
maandag 10 september 2018
September is Montes maand! De gehele maand september hebben wij extra aandacht voor de Chileense wijnen van Montes. Lees hier wat de actie inhoudt.
WhatsApp Business
maandag 3 september 2018
Om u nog completer van dienst te zijn, is onze afdeling Sales Support voortaan ook bereikbaar via WhatsApp Business. Zet ons telefoonnummer in uw telefoon en u kunt ons direct al bereiken!
Soirée de Plaimont
woensdag 23 mei 2018
Op maandag 11 juni aanstaande organiseren wij een uniek evenement op een bijzondere locatie: Een ‘Soirée de Plaimont’ op de S.S. Rotterdam. Tijdens dit evenement presenteren wij u de speciale Le Faîte ‘Cuvée Gouda’, die wij in 2016 met elkaar hebben samengesteld. Hierbij nodigen wij u van harte uit om dit evenement te bezoeken!
DGS in de pers
woensdag 4 april 2018
Elke maand speuren wij de vakbladen af voor recensies over onze wijnen. Zie hier de resultaten van januari, februari en maart 2018.
Amsterdam Wine Festival
vrijdag 16 maart 2018
In alle reizen die je hebt gemaakt, ben je ooit bij een wijnhuis op bezoek geweest? Onze wijnproducenten vinden het geweldig om gasten te ontvangen. Graag nodigen we je uit de wereld van wijn verder te ontdekken! Delta Wines vertegenwoordigt Zuid-Afrika op de komende editie van het Amsterdam Wine Festival (16, 17 en 18 maart). Elke dag organiseren we samen met D-vine een rondleiding langs onze barren, we vertellen je er graag meer over.