DGS WIJN Voorjaarsproeverij

dinsdag 27 februari 2024

Maandag: 4 maart 2024

Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur

Locatie: Delta Wines – Exportweg 2 - Waddinxveen

 

 SCHRIJF U HIER IN

 OOGST WINST PROEVERIJ

Het thema van  DGS WIJN Voorjaarsproeverij is “Proef Voordeel, Oogst Winst”. En dat is geen loze slogan. Nog niet ingeschreven, doe dat dan nu.

Op de proeftafels staan veel wijnen die u waarschijnlijk wel kent van het succes uit de markt. U kunt ze nu nog eens proeven waarom ze zo succesvol zijn en vaak in de nieuwe oogst variant. U zult ongetwijfeld ook wijnen tegenkomen die u nog niet kent en zomaar een volgende hit in uw assortiment kunnen worden.

STAPELKORTING

Al deze wijnen kunt u vervolgens direct bestellen met een actie 11+1 gratis. Maar wij hebben meer inkoopvoordeel voor u in petto. Bij een volume van 600 flessen of meer worden er bovenop de 11+1 nog eens zeer aantrekkelijke extra kortingen verstrekt!

WIJNZINNIG GEPRIJSD

Veel aandacht is er ook voor het Wijnzinnig Geprijsd! assortiment. Een concept dat door steeds meer klanten wordt omarmd. Koop 6 dozen van een wijn uit dit assortiment en krijg ALTIJD de laagste prijs! Tijdens de Voorjaarsproeverij maken wij dit nog eens extra aantrekkelijk omdat u deze speciale prijzen eenmalig al bij afname van 3 dozen van toepassing zijn. Ook kunt u voor dit concept nog aantrekkelijk POS-materiaal verkregen worden.

GRABBELEN MAAR

Elke klant krijgt de gelegenheid om bij het vertrek één balletje te grabbelen uit de grabbelton. In deze balletjes zitten aantrekkelijke en leuke prijzen, met bijvoorbeeld korting vouchers die direct op de opgegeven order verrekend kunnen worden.

Proef voordeel en oogst winst tijdens de DGS WIJN Voorjaarsproeverij!