Nieuws

September is Montes maand!
maandag 10 september 2018
September is Montes maand! De gehele maand september hebben wij extra aandacht voor de Chileense wijnen van Montes. Lees hier wat de actie inhoudt.
WhatsApp Business
maandag 3 september 2018
Om u nog completer van dienst te zijn, is onze afdeling Sales Support voortaan ook bereikbaar via WhatsApp Business. Zet ons telefoonnummer in uw telefoon en u kunt ons direct al bereiken!
Soirée de Plaimont
woensdag 23 mei 2018
Op maandag 11 juni aanstaande organiseren wij een uniek evenement op een bijzondere locatie: Een ‘Soirée de Plaimont’ op de S.S. Rotterdam. Tijdens dit evenement presenteren wij u de speciale Le Faîte ‘Cuvée Gouda’, die wij in 2016 met elkaar hebben samengesteld. Hierbij nodigen wij u van harte uit om dit evenement te bezoeken!
DGS in de pers
woensdag 4 april 2018
Elke maand speuren wij de vakbladen af voor recensies over onze wijnen. Zie hier de resultaten van januari, februari en maart 2018.
Amsterdam Wine Festival
vrijdag 16 maart 2018
In alle reizen die je hebt gemaakt, ben je ooit bij een wijnhuis op bezoek geweest? Onze wijnproducenten vinden het geweldig om gasten te ontvangen. Graag nodigen we je uit de wereld van wijn verder te ontdekken! Delta Wines vertegenwoordigt Zuid-Afrika op de komende editie van het Amsterdam Wine Festival (16, 17 en 18 maart). Elke dag organiseren we samen met D-vine een rondleiding langs onze barren, we vertellen je er graag meer over.
WhatsApp Business
vrijdag 16 februari 2018
Wij willen op de afdeling Sales Support onderzoeken of WhatsApp Business een waardevolle aanvulling is voor de communicatie met u als klant. Hiervoor starten wij een pilot met 50 klanten om gedurende twee maanden te testen.
Voorjaarsproeverij 12 maart 2018
maandag 22 januari 2018
Kom op maandag 12 maart naar onze voorjaarsproeverij. Onder de ruim 175 te proeven wijnen ook weer diverse nieuwe aanwinsten en een aantrekkelijke korting op uw aankopen.
Snert en warme choco
donderdag 21 december 2017
Deze week worden alle verkooprecords bij Delta Wines gebroken. Komt u bij ons afhalen dan kan het zijn dat u even moet wachten. Om dit wachten zo aangenaam mogelijk te maken bieden wij u een heerlijk bakkie snert aan of een beker warme chocolademelk met slagroom. Heel veel succes met de verkopen!
Rotari Flavio scoort in de Bubbeltest van De Telegraaf
maandag 18 december 2017
Op zaterdag 16 december jl. publiceerde De Telegraaf de uitslag van hun traditionele Bubbeltest. Rotari Flavio heeft een plekje bemachtigd in de Top5 van beste bubbels uit Franciacorte / Trento!
Creatief met ruimte
woensdag 29 november 2017
In deze drukste tijd van het jaar moeten onze collega’s in het magazijn heel creatief zijn met de ruimte. Ondanks de beschikbare 16.000 m2 zijn de grenzen van de capaciteit bereikt. Gelukkig vordert de nieuwbouw gestaag, waardoor zij in het eerste kwartaal van volgend jaar over een extra magazijn kunnen beschikken.