Nieuws

vrijdag 18 maart 2016
Tim Atkin MW heeft vorige week zijn jaarlijkse Argentinië rapportage uitgebracht en Sebastian Zuccardi hierin benoemd tot Argentijns wijnmaker van het jaar.
dinsdag 15 maart 2016
Recent hebben Baron Philippe de Rothschild SA en Delta Wines BV overeenstemming bereikt over de vertegenwoordiging op de Nederlandse markt.
woensdag 3 februari 2016
Op maandag 1 februari vond in het oude stadhuis van Gouda een uniek evenement plaats.
donderdag 7 januari 2016
Elke maand speuren wij de vakbladen af voor recensies over onze wijnen. Zie hier de resultaten van de maanden december en januari.
maandag 7 december 2015
James Suckling, één van de meest invloedrijke wijnrecensenten van de wereld, heeft recentelijk zijn 100 favoriete wijnen van 2015 geselecteerd. Montes Folly 2011 is met 97 punten de enige Chileense wijn die in de top10 van zijn lijst staat.
dinsdag 3 november 2015
De vakhandel divisies van DGS WIJN, Coenecoop Wine Traders, en Pallas Wines hebben zich de afgelopen jaren zeer positief ontwikkeld en zijn sterk gegroeid. Omdat er ook veel vertrouwen is in de toekomst zal de organisatie worden versterkt.
maandag 2 november 2015
Elke maand speuren wij de vakbladen af voor recensies over onze wijnen. Zie hier de resultaten van de maand november.
vrijdag 30 oktober 2015
In de nieuwste editie van Perswijn schuift Kees de Niet, commercieel manager vakhandel van Delta Wines aan voor de rubriek "Aan Tafel". In deze rubriek gaat Gerard Reijmer van Perswijn met wijnleveranciers aan tafel om uitgebreid te proeven en te praten. Wat zijn de beste wijn-spijscombinaties? Deze editie proeven we le Sud-Ouest.
woensdag 28 oktober 2015
Op zondag 25 oktober zijn, tijdens het Perswijn Select evenement, de winnaars van het Perswijn Wijnconcours Najaar & Winter 2015 bekend gemaakt. The Wolftrap Red van Boekenhoutskloof is winnaar geworden in de categorie Syrah/Shiraz t/m €10,-
dinsdag 20 oktober 2015
Als erkenning voor zijn lange carrière en zijn 27 jaar aan het hoofd van Viña Montes heeft het Amerikaanse wijntijdschrift Wine Enthusiast wijnmaker Aurelio Montes Sr. benoemd tot vernieuwer-bestuurder van het jaar, tijdens de uitreiking van hun Wine Star Awards 2015.