1WINE rosé (0,187 liter - mlp)

Rose | 0.187 L | Frankrijk | N.v.t. | Doos 24 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Domaine Peirière Viognier*

Paul Sapin

Paul Sapin is een specialist in het selecteren en bottelen van eigentijdse wijnen voor een breed publiek met een grote flexibiliteit in verpakkingen en formaten (glas, multilayer pet (mlp), pouch).

Paul Sapin ging in 1889 van start als specialist in de Beaujolais. Het bedrijf heeft zich vervolgens voortdurend aangepast aan de vraag uit de markt en via een ruim aanbod aantrekkelijke wijnen uit de Languedoc worden nu wijnen geselecteerd in de hele wereld. Primair wordt gekeken naar de nieuwe wijndrinkers die niet malen om traditie, maar gewoon een lekker glas zonder poespas willen drinken. Sapin produceert voor deze doelgroep toegankelijke, fruitige wijnen. Specialist is het bedrijf in het afvullen van afwijkende (kleine) flesformaten (0,10 – 0,187 – 0,25 – 0,375) en moderne andere verpakkingen zoals flessen van andere materialen dan glas en Pouch.


Website Paul Sapin

Bekijk Paul Sapin

1WINE rosé (0,187 liter - mlp)

Rose | 0.187 L | Frankrijk | N.v.t. | Doos 24 stuks

Over de wijn

Een opvallende oranjeachtige wijn. De geur is delicaat en elegant met dartelend klein rood fruit, zoals aardbeien en frambozen. Ook iets bloemigs. Lekker levendig, fruitig en soepel van smaak.

Spijs & moment
Een evenement, een dagje op de hei, een terrasje op het strand. Deze rosé is flexibel in te zetten. Klein, licht en met schroefdop. Praktisch dus. Om zo te drinken of bij een klein hapje.

Past goed bij: garnalen, salade met aardbeien, geitenkaas, prosciutto

Korte omschrijving

Levendige rosé wijn met delicaat rood fruit in een eenpersoons-flesje

Overige informatie

1WINE is gebotteld in een fles van Multi Layer Pet. Een innovatieve kunststofverpakking die eenzelfde houdbaarheid garandeert als glas.

Product specificaties

Artikelnummer 100
Kleur Rose
Type Stil
Land Frankrijk
Streek Languedoc-Roussillon
Appellatie IGP Pays d'Oc
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.187
Serveertemperatuur 8 tot 10 graden
Assemblage Cinsault en Grenache
Alcohol percentage 12.5
EAN doos 3552652157719
EAN fles 3552652113111