Domaine Peirière Syrah*

Rood | 0.75 L | 2021 | Frankrijk | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Villa Pieri Pinot Grigio (0,1875 liter)

Paul Sapin

Paul Sapin is een specialist in het selecteren en bottelen van eigentijdse wijnen voor een breed publiek met een grote flexibiliteit in verpakkingen en formaten (glas, multilayer pet (mlp), pouch).

Paul Sapin ging in 1889 van start als specialist in de Beaujolais. Het bedrijf heeft zich vervolgens voortdurend aangepast aan de vraag uit de markt en via een ruim aanbod aantrekkelijke wijnen uit de Languedoc worden nu wijnen geselecteerd in de hele wereld. Primair wordt gekeken naar de nieuwe wijndrinkers die niet malen om traditie, maar gewoon een lekker glas zonder poespas willen drinken. Sapin produceert voor deze doelgroep toegankelijke, fruitige wijnen. Specialist is het bedrijf in het afvullen van afwijkende (kleine) flesformaten (0,10 – 0,187 – 0,25 – 0,375) en moderne andere verpakkingen zoals flessen van andere materialen dan glas en Pouch.


Website Paul Sapin

Bekijk Paul Sapin

Domaine Peirière Syrah*

Rood | 0.75 L | 2021 | Frankrijk | Doos 6 stuks

Over de wijn

* NIET BEDOELD VOOR ONLINE VERKOOP!

Onmiskenbaar Syrah. Met rijp zwart fruit, peper, lichte kruiden en iets rokerigs in de geur. En een intens donkere kleur met een paarse rand. De smaak is krachtig en ook weer boordevol aromatisch fruit.

Spijs & moment
Kracht en kruiden, dat zoek je ook terug bij gerechten. Mediterraan lamsvlees met rozemarijn, tijm en gebakken aardappels, of gegrild rood vlees met grove peperkorrels en zeezout, lamsragout met olijven en pepertjes, of, wat spannender, in rode wijn gemarineerde baby-inktvis met zwarte olijven. Nog een glas over na het hoofdgerecht? Schenk deze Syrah door bij een stukje belegen Edammer kaas.

Past goed bij: gekruid lamsvlees, gegrild rood vlees, zwarte olijven, belegen Edammer kaas

Korte omschrijving

Krachtige Syrah boordevol aromatisch fruit en met lichte kruidigheid

Product specificaties

Artikelnummer 3937
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Syrah
Land Frankrijk
Streek Languedoc-Roussillon
Appellatie IGP Pays d'Oc
Oogstjaar 2021
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Krachtig
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Assemblage Syrah
Alcohol percentage 13
EAN doos 3552655006465
EAN fles 3552650717328