Fuzion Alta Cabernet Sauvignon

Rood | Argentinië | 0.75 L | 2020 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Fuzion Alta Malbec

Fuzion Wines

Een fusie van verschillend en toch gelijk! En eigenlijk zijn we ook allemaal gelijk! We willen allen het leven pakken. Neem het! En het liefst groots en meeslepend. Fuzion wines staat dan ook voor  een expressie van vrijheid, blijheid en duurzaamheid voor de nieuwe generaties! Voor nu en de toekomst!

Dit klinkt natuurlijk zeer hoogdravend en idealistisch maar Fuzion is wel een duidelijk voorbeeld van de combinatie van unieke stijl en de diversiteit die te vinden is in het terroir van Mendoza. Hooggelegen wijngaarden waarbij rijp fruit, frisheid en toegankelijkheid samen gaan. Men maakt daarbij wijnen in het gehele spectrum van stijlen die de Chardonnay, Malbec en bijvoorbeeld Cabernet Sauvignon kan bieden. Toegankelijk, duurzaam,  en prima betaalbaar. Daarbij stralen de verschillende texturen van het label  elegantie uit. Het gebruik van glanzend zilver en goud in combinatie met zwart maken het label modern, minimalistisch en opvallend.

Fuzion is een merk van de wijngaarden van de Santa Julia winery in Mendoza, Argentinië.  Santa Julia streeft er specifiek naar om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren op een manier dat goed is voor zowel het milieu als de lokale gemeenschap.

Van het werk in de wijngaard tot iedere stap in het proces, Santa Julia is toegewijd aan een duurzame productie. Voor Santa Julia gaat duurzaamheid niet alleen over werken in harmonie met het milieu.. Het is een allesomvattende geïntegreerde aanpak die het land, de boeren en de algehele gezondheid van de lokale gemeenschap ondersteunt op het gebied van educatie, fysieke en financiële gezondheid. 

Met Fuzion in uw glas is alles mogelijk!  Zelfs het onmogelijke! Met deze wijn vieren we elk moment dat geboren wordt in de kunst van het leven. Fuzion drinken is het perfecte excuus om te proosten met vrienden en dat magische moment waarop de wereld stopt voor het plezier. Toegewijd aan het leven en de vrienden die er altijd zijn.

Website Fuzion Wines

Bekijk Fuzion Wines

Fuzion Alta Cabernet Sauvignon

Rood | Argentinië | 0.75 L | 2020 | Doos 6 stuks

Over de wijn

Diep robijnrode Cabernet Sauvignon van wijngaarden die nog weer wat extra hoog liggen in Mendoza. Ook hierdoor een extra heftige aroma werking want wat een expressief glas is dit. Geur, heel veel geur! Cassis en bramen met net die fijne extra frisheid van wat munt en eucalyptus. Ook de zwarte pepermolen komt er aan te pas. Door zijn rijping op eikenhouten vaten heeft de wijn ook chocolade en vers gebrande koffiebonen in zijn neus. In de smaak vel frisse intensiteit. Tannines schitteren door op de achtergrond zich even te laten zien. Een zeer aangenaam glas met een goede stevige intensiteit en structuur. Aanhoudende afdronk.

Spijs & moment

Topwijn voor bij geroosterde vleesjes. Van de Barbecue of heerlijk met een kruidenrub in de pan gebakken. De jus even afmaken met een scheutje Fuzion Alta, theelepeltje bosbessen jam en een handje bosbessen erbij laten meetrekken. Tja, do we need to say more ….

Korte omschrijving

Cabernet Sauvignon met veel sap! Fris , krachtig en boordevol fruit. Door rijping op eikenhout ook lekker wat geroosterde koffiebonen in zijn geur en smaak. Zijdezachte tannine.

Product specificaties

Artikelnummer 89414
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Cabernet Sauvignon
Land Argentinië
Streek Mendoza
Appellatie Mendoza
Oogstjaar 2020
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Krachtig
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Alcohol percentage 15
EAN doos 17791728232193
EAN fles 7791728232196