Fuzion Alta Chardonnay

Wit | Argentinië | 0.75 L | 2020 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Fuzion Alta Malbec

Fuzion Wines

Een fusie van verschillend en toch gelijk! En eigenlijk zijn we ook allemaal gelijk! We willen allen het leven pakken. Neem het! En het liefst groots en meeslepend. Fuzion wines staat dan ook voor  een expressie van vrijheid, blijheid en duurzaamheid voor de nieuwe generaties! Voor nu en de toekomst!

Dit klinkt natuurlijk zeer hoogdravend en idealistisch maar Fuzion is wel een duidelijk voorbeeld van de combinatie van unieke stijl en de diversiteit die te vinden is in het terroir van Mendoza. Hooggelegen wijngaarden waarbij rijp fruit, frisheid en toegankelijkheid samen gaan. Men maakt daarbij wijnen in het gehele spectrum van stijlen die de Chardonnay, Malbec en bijvoorbeeld Cabernet Sauvignon kan bieden. Toegankelijk, duurzaam,  en prima betaalbaar. Daarbij stralen de verschillende texturen van het label  elegantie uit. Het gebruik van glanzend zilver en goud in combinatie met zwart maken het label modern, minimalistisch en opvallend.

Fuzion is een merk van de wijngaarden van de Santa Julia winery in Mendoza, Argentinië.  Santa Julia streeft er specifiek naar om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren op een manier dat goed is voor zowel het milieu als de lokale gemeenschap.

Van het werk in de wijngaard tot iedere stap in het proces, Santa Julia is toegewijd aan een duurzame productie. Voor Santa Julia gaat duurzaamheid niet alleen over werken in harmonie met het milieu.. Het is een allesomvattende geïntegreerde aanpak die het land, de boeren en de algehele gezondheid van de lokale gemeenschap ondersteunt op het gebied van educatie, fysieke en financiële gezondheid. 

Met Fuzion in uw glas is alles mogelijk!  Zelfs het onmogelijke! Met deze wijn vieren we elk moment dat geboren wordt in de kunst van het leven. Fuzion drinken is het perfecte excuus om te proosten met vrienden en dat magische moment waarop de wereld stopt voor het plezier. Toegewijd aan het leven en de vrienden die er altijd zijn.

Website Fuzion Wines

Bekijk Fuzion Wines

Fuzion Alta Chardonnay

Wit | Argentinië | 0.75 L | 2020 | Doos 6 stuks

Over de wijn

Hoe hoger, hoe meer afkoeling gedurende de nacht. Voor een wijn levert dat heel lekkere frisheid op. De Fuzion Alta Chardonnay komt dan ook van deze wijngaarden. Daarbij ook nog volledig temperatuur gecontroleerd op rvs vergist. Dit levert een hele frisse en sappige Chardonnay op met veel frisheid en appeltjes, witte perzik en een sappige conference in neus en smaak op. Ook in de lange afdronk dat fijne citrus als limoen en grapefruit.  Een duidelijk tegenhanger van de vaak zo door vanille en toast gedomineerde Chardonnay. Fraïcheur, spanning en veel sap staat bij deze hoogvlieger centraal.

Spijs & moment

Door zijn frisheid prima te combineren bij schelp en schaaldieren. Mosselpannetje met een scheutje Calvados en zure room door de saus. Gebakken garnalen met een beetje piri-piri trekt die goed.

Korte omschrijving

Zeer frisse Chardonnay van hooggelegen wijngaarden uit Mendoza, Argentiniƫ. Knisperend als de koele nachten zelf.

Product specificaties

Artikelnummer 89411
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Chardonnay
Land Argentinië
Streek Mendoza
Appellatie Mendoza
Oogstjaar 2020
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 8 tot 10 graden
Alcohol percentage 13
EAN doos 17791728239529
EAN fles 7791728239522