Fuzion Chenin Blanc/Chardonnay

Wit | Argentinië | 0.75 L | 2021 | Doos 6 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Fuzion Alta Malbec

Fuzion Wines

Een fusie van verschillend en toch gelijk! En eigenlijk zijn we ook allemaal gelijk! We willen allen het leven pakken. Neem het! En het liefst groots en meeslepend. Fuzion wines staat dan ook voor  een expressie van vrijheid, blijheid en duurzaamheid voor de nieuwe generaties! Voor nu en de toekomst!

Dit klinkt natuurlijk zeer hoogdravend en idealistisch maar Fuzion is wel een duidelijk voorbeeld van de combinatie van unieke stijl en de diversiteit die te vinden is in het terroir van Mendoza. Hooggelegen wijngaarden waarbij rijp fruit, frisheid en toegankelijkheid samen gaan. Men maakt daarbij wijnen in het gehele spectrum van stijlen die de Chardonnay, Malbec en bijvoorbeeld Cabernet Sauvignon kan bieden. Toegankelijk, duurzaam,  en prima betaalbaar. Daarbij stralen de verschillende texturen van het label  elegantie uit. Het gebruik van glanzend zilver en goud in combinatie met zwart maken het label modern, minimalistisch en opvallend.

Fuzion is een merk van de wijngaarden van de Santa Julia winery in Mendoza, Argentinië.  Santa Julia streeft er specifiek naar om wijnen van de hoogste kwaliteit te produceren op een manier dat goed is voor zowel het milieu als de lokale gemeenschap.

Van het werk in de wijngaard tot iedere stap in het proces, Santa Julia is toegewijd aan een duurzame productie. Voor Santa Julia gaat duurzaamheid niet alleen over werken in harmonie met het milieu.. Het is een allesomvattende geïntegreerde aanpak die het land, de boeren en de algehele gezondheid van de lokale gemeenschap ondersteunt op het gebied van educatie, fysieke en financiële gezondheid. 

Met Fuzion in uw glas is alles mogelijk!  Zelfs het onmogelijke! Met deze wijn vieren we elk moment dat geboren wordt in de kunst van het leven. Fuzion drinken is het perfecte excuus om te proosten met vrienden en dat magische moment waarop de wereld stopt voor het plezier. Toegewijd aan het leven en de vrienden die er altijd zijn.

Website Fuzion Wines

Bekijk Fuzion Wines

Fuzion Chenin Blanc/Chardonnay

Wit | Argentinië | 0.75 L | 2021 | Doos 6 stuks

Over de wijn

Verrassende combinatie van 70 % Chenin Blanc en 30 % Chardonnay uit hooggelegen wijngaarden van Mendoza, Argentina.  Koele nachten, warme dagen… dus rijp fruit met behoud van zijn frisheid! Boeket van witte bloemen. Jasmijn, lelie en vlierbloesem. Sappig fruit in de smaak: Een groen appeltje, een rijpe peer en misschien wat  tropische guave en mango. Een heerlijke sappige doordrinker met een fijne friszure afdronk. Een glas uitstekend geschikt om de zomer mee door te komen.

Spijs & moment

Een aperitief wijn bij uitstek. Mag ook bij een strandfeestje van ons!  Probeer hem eens bij een huisgemaakte Waldorfsalade met appel, bleekselderij en walnoot!

Korte omschrijving

Plezierige combinatie van Chenin en Chardonnay. Appel , peer en lekker wat friszuur. Zeer toegankelijk.

Product specificaties

Artikelnummer 89401
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Chenin Blanc
Land Argentinië
Streek Mendoza
Appellatie Mendoza
Oogstjaar 2021
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.75
Serveertemperatuur 8 tot 10 graden
Assemblage 70% Chenin Blanc en 30% Chardonnay
Alcohol percentage 12.5
EAN doos 17791728017363
EAN fles 7791728017366