Marqués del Turia Viura/Sauvignon Blanc, Bobal rosé en Shiraz in geschenkverpakking

Spanje | 2.25 L | N.v.t. | Doos 1 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Vicente Gandia

Vicente Gandia

Vicente Gandía is een wijnproducent, opgericht in 1885 te Valencia. Inmiddels heeft de vierde generatie van de Gandía familie de leiding in handen. 

Vicente Gandía is altijd trouw gebleven aan de normen en waarden waarop het bedrijf gebouwd is, namelijk een bijdrage leveren aan het welzijn van de maatschappij en het blijven innoveren en verbeteren van het bedrijf zonder de traditie te vergeten.

Vicente Gandía wordt gekarakteriseerd door haar internationale aanpak die ervoor gezorgd heeft dat de wijnen in meer dan 90 landen en in 5 continenten verkocht worden.

Vicente Gandía wordt gezien als het grootste wijngoed in Valencia en omgeving. Daarnaast heeft het wijngoed volgens de internationaal erkende wijngids de Penin Guide, de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Tijdens de prestigieuze internationale competitie AWC Vienna in 2014, is Vicente Gandía uitgeroepen tot de beste Spaanse wijnproducent. In hetzelfde jaar voegde de ‘World Association of Journalists and Writers of Wine and Spirits’ Vicente Gandía toe aan de jaarlijkse lijst van beste wijnhuizen ter wereld.

Website Vicente Gandía

Bekijk Vicente Gandia

Marqués del Turia Viura/Sauvignon Blanc, Bobal rosé en Shiraz in geschenkverpakking

Spanje | 2.25 L | N.v.t. | Doos 1 stuks

Product specificaties

Artikelnummer 27086
Land Spanje
Oogstjaar N.v.t.
Inhoud 2.25
Alcohol percentage 13
EAN doos