De Waihopai Valley is één van de zonnigste en droogste gebieden van Nieuw-Zeeland. In de echte pioniersgeest van deze subregio heeft wijnmaker Andrew Bailey van Misty Cove zich opnieuw op innovatief terrein gewaagd door een buitengewoon elegante witte blend van Riesling, Gewürztraminer en Grüner Veltliner te produceren. Een wijn die zich onderscheidt. Perzik, mango, guave, jasmijn komen hier samen in een wijn met een zachte textuur. Fris, uitnodigend, met subtiel zoetje en een lekker pittige zuurtje van de Riesling op het eind. Het Limited release-project is een eerbetoon aan dit prachtige deel van de wereld.
Spijs & moment
Een wijn om iets lekkers bij te eten. Bijvoorbeeld met zoetzure gerechten waarin fruit is verwerkt: kuluyuk met ananas of een maaltijdsalade met perzik en peer. Een smokey bbq pulled pork zorgt ook voor een fijne verrassing.
Een intrigerende mix. Maar juist eentje met een erg fijne balans tussen subtiele zoetheid en fruitige zuurgraad. Droge afdronk. Wild and Exciting!