Vinarius Chardonnay (0,25 liter)

Wit | 0.25 L | Frankrijk | N.v.t. | Doos 12 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant 1WINE XL blanc (0,75 liter - mlp)

Paul Sapin

Paul Sapin is een specialist in het selecteren en bottelen van eigentijdse wijnen voor een breed publiek met een grote flexibiliteit in verpakkingen en formaten (glas, multilayer pet (mlp), pouch).

Paul Sapin ging in 1889 van start als specialist in de Beaujolais. Het bedrijf heeft zich vervolgens voortdurend aangepast aan de vraag uit de markt en via een ruim aanbod aantrekkelijke wijnen uit de Languedoc worden nu wijnen geselecteerd in de hele wereld. Primair wordt gekeken naar de nieuwe wijndrinkers die niet malen om traditie, maar gewoon een lekker glas zonder poespas willen drinken. Sapin produceert voor deze doelgroep toegankelijke, fruitige wijnen. Specialist is het bedrijf in het afvullen van afwijkende (kleine) flesformaten (0,10 – 0,187 – 0,25 – 0,375) en moderne andere verpakkingen zoals flessen van andere materialen dan glas en Pouch.


Website Paul Sapin

Bekijk Paul Sapin

Vinarius Chardonnay (0,25 liter)

Wit | 0.25 L | Frankrijk | N.v.t. | Doos 12 stuks

Over de wijn

Een zachte, droge witte wijn. Fris en heldergeel van kleur. De geur doet denken aan bloemetjes, limoen, vanille en iets toast. In de smaak ook wat tropisch fruit en ananas. Rond en fris. Duidelijk Chardonnay.

Spijs & moment
Handig zo’n 1-persoonsflesje. Licht, klein en met schroefdop. Die neem je zo mee. Naar een festival of ander evenement, het strand, een picknick of een fietstocht. Een wijn die eenvoudige combineert met een diversiteit aan gerechten, zoals een salade met tropisch fruit, een stukje varkensvlees, pasta met vissaus en gamba’s, of een knapperige Wiener schnitzel.

Past goed bij: maaltijdsalades, varkensvlees, gevogelte, romige sauzen, vis, schelp- en schaaldieren

Korte omschrijving

Frisse, zachte Chardonnay met tropisch fruit, in een eenpersoons-flesje

Product specificaties

Artikelnummer 1000
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Chardonnay
Land Frankrijk
Streek Languedoc-Roussillon
Appellatie IGP Pays d'Oc
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.25
Serveertemperatuur 8 tot 10 graden
Assemblage Chardonnay
Alcohol percentage 13
EAN doos 3552655019557
EAN fles 3552657011276