Vinarius Chenin Blanc (0,25 liter)

Wit | 0.25 L | Zuid-Afrika | N.v.t. | Doos 12 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant JUST Chardonnay (0,375 liter)

Paul Sapin

Paul Sapin is een specialist in het selecteren en bottelen van eigentijdse wijnen voor een breed publiek met een grote flexibiliteit in verpakkingen en formaten (glas, multilayer pet (mlp), pouch).

Paul Sapin ging in 1889 van start als specialist in de Beaujolais. Het bedrijf heeft zich vervolgens voortdurend aangepast aan de vraag uit de markt en via een ruim aanbod aantrekkelijke wijnen uit de Languedoc worden nu wijnen geselecteerd in de hele wereld. Primair wordt gekeken naar de nieuwe wijndrinkers die niet malen om traditie, maar gewoon een lekker glas zonder poespas willen drinken. Sapin produceert voor deze doelgroep toegankelijke, fruitige wijnen. Specialist is het bedrijf in het afvullen van afwijkende (kleine) flesformaten (0,10 – 0,187 – 0,25 – 0,375) en moderne andere verpakkingen zoals flessen van andere materialen dan glas en Pouch.


Website Paul Sapin

Bekijk Paul Sapin

Vinarius Chenin Blanc (0,25 liter)

Wit | 0.25 L | Zuid-Afrika | N.v.t. | Doos 12 stuks

Over de wijn

Lichtgele Chenin Blanc. Verleidelijk van geur, met frisse citrus en weelderige witte bloemen. Levendig, zacht en fris van smaak. De zuren en het fruit zijn goed in balans. In de afdronk heerlijk wit fruit.

Spijs & moment
Een makkelijke meeneem-wijn. Een klein flesje, dus ook ideaal voor één persoon. Lekker bij een lichte lunch, een borrel aan het einde van de middag of bij bepaalde gerechten. Denk aan een spiesje met garnalen van de grill, een tongetje in botersaus, noedels met gegrild varkensvlees en gewokte groente, maaltijdsalades of zachte geitenkaas.

Past goed bij: schaaldieren, vis, gegrild varkensvlees, salades, geitenkaas

Korte omschrijving

Levendige, friszachte witte wijn in een eenpersoons-flesje

Product specificaties

Artikelnummer 1072
Kleur Wit
Type Stil
Druivenras Chenin Blanc
Land Zuid-Afrika
Streek Western Cape
Appellatie Western Cape
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.25
Serveertemperatuur 8 tot 10 graden
Alcohol percentage 12.5
EAN doos 3552655019571
EAN fles 3552657011290