Vinarius Shiraz (0,25 liter)

Rood | 0.25 L | Zuid-Afrika | N.v.t. | Doos 12 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant 1WINE XL blanc (0,75 liter - mlp)

Paul Sapin

Paul Sapin is een specialist in het selecteren en bottelen van eigentijdse wijnen voor een breed publiek met een grote flexibiliteit in verpakkingen en formaten (glas, multilayer pet (mlp), pouch).

Paul Sapin ging in 1889 van start als specialist in de Beaujolais. Het bedrijf heeft zich vervolgens voortdurend aangepast aan de vraag uit de markt en via een ruim aanbod aantrekkelijke wijnen uit de Languedoc worden nu wijnen geselecteerd in de hele wereld. Primair wordt gekeken naar de nieuwe wijndrinkers die niet malen om traditie, maar gewoon een lekker glas zonder poespas willen drinken. Sapin produceert voor deze doelgroep toegankelijke, fruitige wijnen. Specialist is het bedrijf in het afvullen van afwijkende (kleine) flesformaten (0,10 – 0,187 – 0,25 – 0,375) en moderne andere verpakkingen zoals flessen van andere materialen dan glas en Pouch.


Website Paul Sapin

Bekijk Paul Sapin

Vinarius Shiraz (0,25 liter)

Rood | 0.25 L | Zuid-Afrika | N.v.t. | Doos 12 stuks

Over de wijn

Krachtige Shiraz, intens granaatrood van kleur. Levendige geuren in het glas: rijp donker fruit, zoals zwarte bessen, bramen en pruimen, en wat zachte specerijen. Ook de tannines zijn zacht. De zuren brengen balans. In de elegante afdronk is het fruit dominant, maar komt ook een hint van leer naar boven.

Spijs & moment
Een handig 1-persoonflesje. Dus ook gemakkelijk om mee te nemen. Bijvoorbeeld naar een barbecue, want deze Shiraz is heerlijk bij gegrild vlees. Of thuis bij lamsbout, gegrilde gerechten met Provençaalse kruiden, kalfsvlees met paddenstoelen, een krachtige risotto of na het eten bij een kaasplank. Keuze genoeg.

Past goed bij: gegrild vlees, lamsvlees, paddenstoelen, risotto, kaasplank

Korte omschrijving

Zachte, krachtige Shiraz met rijp donker fruit in een eenpersoons-flesje

Product specificaties

Artikelnummer 1075
Kleur Rood
Type Stil
Druivenras Syrah
Land Zuid-Afrika
Streek Western Cape
Appellatie Western Cape
Oogstjaar N.v.t.
Afsluiting Schroefdop
Smaaktype Verkwikkend
Inhoud 0.25
Serveertemperatuur 16 tot 18 graden
Alcohol percentage 14
EAN doos 3552655019564
EAN fles 3552657011283