Perdeberg Grenache Blanc & Pinotage (in geschenkkist)*

Zuid-Afrika | 1.5 L | N.v.t. | Doos 1 stuks

Producent

Afbeelding voor fabrikant Perdeberg Dry Land Collection Resolve Pinotage

Perdeberg

In juli 2021 heeft Perdeberg in Zuid –Afrika alweer zijn mijlpaal van 80 jaar in de wijnindustrie gevierd. Perdeberg, opgericht in 1941 staat bekend om het produceren van opmerkelijke 'droge land'-wijnen die het unieke karakter van het terroir in Agter Paarl, tussen Malmesbury en Durbanville uitdrukken. Het bedrijf werd destijds geboren toen eigenaar Jan Rossouw boeren in de regio samenbracht met de visie om zelf wijnen te maken in plaats van hun druiven door te verkopen. In al die jaren die sindsdien zijn verstreken, is Perdeberg toegewijd gebleven aan acht belangrijke hoekstenen van zijn DNA: erfgoed, innovatie, relaties, dryland, Chenin Blanc, locatie, duurzaamheid en uitmuntendheid. Perdeberg houdt ook van moderne technologie en probeert altijd nieuwe en innovatieve methoden uit in hun kelders. Ze zijn één van de weinige wijnhuizen die bijvoorbeeld infraroodfoto's vanuit de lucht gebruiken voor de bescherming van druiven in de wijngaarden. Dit helpt hen om veel problemen in de wijngaard te voorkomen. Altijd op zoek om hun wijngaarden, natuurlijke omgeving en het milieu te helpen beschermen. Met deze focus op innovatie is Perdeberg uitgegroeid tot een exportgericht, gediversifieerd bedrijf. De combinatie van traditionele vaardigheden met moderne en innovatieve technieken helpt Perdeberg Wines om superieure wijnen, die de zintuigen prikkelen, te produceren.

Website Perdeberg

Bekijk Perdeberg

Perdeberg Grenache Blanc & Pinotage (in geschenkkist)*

Zuid-Afrika | 1.5 L | N.v.t. | Doos 1 stuks

Over de wijn

*NIET BESTEMD VOOR INTERNETVERKOOP

Fraaie geschenkkist met twee wijnen uit de Perdeberg Vineyard Collection.

De Grenache Blanc is een intense witte wijn met veel fruit, frisheid en sap. Volfruitig in de afdronk. Fris en sappig, rond en harmonieus. 

Daarnaast een Pinotage met karakter. Dieppaars van kleur en met pruimen, kersen, rijpe bessen en wat vanille in de geur. Mondvullend door het rijpe fruit en de rijke tannines.

Spijs en moment

De Grenache Blanc is een zeer voedsel vriendelijke wijn. Breed inzetbaar: van een tarte flambée (een soort pizza uit de Elzas) en kip, tot vistaco’s en garnalen met knoflook.

Rode wijn en vlees? Nee hoor, deze Pinotage schenk je ook gerust bij een gegrilde tonijn steak. Of bij een stukje oude kaas. Liever toch klassiek? Denk dan aan vlees zoals geroosterd varken of lamsvlees van de barbecue.

Korte omschrijving

Fraaie geschenkkist met twee wijnen uit de Perdeberg Vineyard Collection.

Product specificaties

Artikelnummer 80037
Type Stil
Land Zuid-Afrika
Oogstjaar N.v.t.
Inhoud 1.5
Alcohol percentage 13
EAN doos